Uitgaansdag Ouderen

Donderdag 16 mei 2018 – UITGAANSDAG VOOR SENIOREN vanaf 71 jaar

De Stichting ‘Uitgaansdag voor Ouderen Lisse’ organiseert wederom een vaartocht. Dit jaar varen we een rondje Noord-Holland met de boten de “Sleutelstad” en de “River Queen” van rederij Van Hulst.
Aan boord wordt u koffie of thee, 2 drankjes naar keuze en
een lunch aangeboden. De bussen vertrekken om 09.00 uur vanaf de vertrouwde opstapplaatsen naar de Cruquius, waar we uiterlijk om 10.00 uur zullen afmeren. Om circa 18.45 uur zijn we weer met de bus terug in Lisse. De opstapplaats op de boten is NIET gelijk aan de aankomstplaats. Deelnemers zullen dus gebruik moeten maken van het collectieve busvervoer!

Voor deze tocht dient u zich vooraf in te schrijven. De kosten zijn € 20,– per persoon.

De minimumleeftijd voor deelname is 71 jaar. Voor echtparen geldt dat ten minste één van de partners deze leeftijd heeft bereikt. Vanwege de beperkte grootte van de boten is het aantal deelnemers gelimiteerd. Er kan slechts één rolstoel mee.

Inschrijven voor deze uitgaansdag kan op:
Dinsdag 7 mei van 10.00 tot 11.00 uur in sociaal-cultureel centrum "t Poelhuys"Dienstencentrum De Beukenhof, Eikenlaan Lisse.
Donderdag 9 mei van 14.00 tot 15.30 uur in Dienstencentrum 'De Beukenhof'.

Het is niet mogelijk om u telefonisch aan te melden! Indien u nog vragen hebt over de uitgaansdag kunt u contact opnemen met mevrouw Lidwien Smakman, telefoon 0252-416287.

Deze uitgaansdag kan worden georganiseerd mede dankzij de financiële ondersteuning van:
Stichting Bevordering Welzijn Georganiseerde Werknemers Lisse
Stichting voorheen Coöp Onderling Belang